Er du klar for
påske i fjellet?

Bestill påskepakken

Pakken inkluderer; overnatting i 2, 3, 4 eller 5 døgn og skipass i samme antall døgn du velger. Frokost inkludert på de fleste overnattingsstedene.

02
Netter

 

03
Netter

 

04
Netter

 

05
Netter

 

Legg årets påskeferie til Narvik

Påsken er sesongens høydepunkt i fjellet, med herlig vårskikjøring, påskesteming og afterski.

Nyt lunsjen på uteservering, kjenn sola varme og ta heisen opp til Linken. Påsken er den ideelle tiden å tilbringe i skibakken med familie og venner – på med solkrem og solbriller, og nyt fantastisk skikjøring i nypreppa bakker i vårsolen.

Om du ikke er født med ski på beina kan du bruk påskeferien til å bli en bedre skikjører! På skiskolen finnes leksjoner for alle nivåer og aldre. Topp moderne ski- og snowboardutstyr kan også enkelt leies til ferien. For de minste byr Sneff Park på gøyale elementer og lavterskel transportbånd, mens tøffe hopp og rails i Familiebakken venter de litt større barna.

Seks heiser bringer deg til 16 løyper på totalt 10km med variert vanskelighetsgrad og Skandinavias høyeste heisbaserte fallhøyde. For de aller råeste finnes det nærmere 100 spektakulære toppturer innen en times kjøretur fra byen og noen kan attpåtil nåes via skiheisen som tar deg opp til Linken på 1003 moh.

Et skianlegg midt i byen, omgitt av spisesteder, butikker, kulturliv og spennende aktiviteter skaper perfekte forhold for en aktiv påskefrie for både store og små.

Aktiv ferie

Narvik byr på mange aktiviteter både i og utenfor løypene. Om du trenger et avbrekk fra alpinskoene, men fortsatt ønsker å holde pulsen oppe kan du oppleve landsdelens største padel-senter, bryne deg på den splitter nye klatrehallen eller hoppe i havet fra den flytende saunaen i havnen. Med sine urbane kvaliteter har Narvik noe å by på for enhver påskegjest, både med og uten ski på beina.

Nypreparerte langrennsløyper lokker rett utenfor bykjernen og innehar du fortsatt litt konkurranseinstinkt er hele Nord-Norges påskeskirenn; Spanstind Rundt en soleklar klassiker å få med seg.

I regionen finnes det mange spennende aktiviteter for hele familien å velge mellom, prøv deg på isfisking, en hyggelig trugetur, utforsk frosne underjordiske grotter, ta tømmene til hundesleden i egne hender eller hva med å høre ulvene ule i Polar Park? Noen av aktivitetene krever transport da de ligger utenfor Narvik.

Afterski & arrangementer

Påsken blir begivenhetsrik i Narvik med morsomme arrangementer for både familien og den fartsfylte vennegjengen. Søker du real afterski med hæla i taket i vil du finne en kjær venn i Peisestua 656 moh, hvor live musikk og DJ’s holder stemningen oppe gjennom hele påsken.

Frister den gode praten og vin i glasset mer er nok den avslappede atmosfæren i tømmerhytten Camp Lodge noe for deg. For ikke å glemme bar og loungeområdet i det nyåpnede hotellet Basecamp Narvik, der du virkelig kan slappe av med panoramautsikt og kalde forfriskninger etter en dag med skiaktiviteter.

Matopplevelser

Lammestek, påskeegg og påskegodt, turmat og påskefrokost- det er så mye godt som hører til påske! De fleste uteserveringene er åpne, slik at du kan nyte en herlig lunsj i solskinnet. Er du ute etter å maksimere tiden i skianlegget byr Fjellheisrestauranten og Skishopen på varme retter, snacks, kaker og grillmat gjennom hele påsken.

Når tiden er inne for å parkere skiene for dagen byr byens spisesteder på varierte matopplevelser fra reale påskemiddager til tapas, utsøkt sjømat og pizza i verdensklasse.

Variert overnatting

Uansett hvilke planer du har for påsken vil du finne overnatting som passer ditt behov. Enten du ønsker å tilbringe nettene midt i skianlegget, i glasshytte, på hotell med skybar, på hyggelige gjestehus, i rorbu med bølgeskvulp eller er ute etter oppstillingsplass til vognen.

Skibussen sørger for sømløs og gratis transport til og fra skianlegget for overnattingsstedene i Narvik sentrum. Bor du litt utenfor bykjernen er det flust av parkeringsmuligheter ved bunnen av gondolbanen.

Til Narvikfjellet Avgang
Scandic Hotel 10:10
Busstasjonen 10:15
Folkets Hust 10:20
Quality Hotel Grand Royal 10:23
Breidablikk Gjestehus 10:26
Thon Hotel Narvik 10:30
Narvikfjellet 10:35

 

Fra Narvikfjellet Avgang
Narvikfjellet 16:50
Thon Hotel Narvik 16:55
Breidablikk Gjestehus 16:58
Quality Hotel Grand Royal 17:03
Rådhuset 17:06
Scandic Hotel 17:10
Busstasjonen 17:15